Real odrešio kesu – umesto Mbapea u Madrid stiže triling mladića

Španski list Marka navodi da su u madridskom klubu razočarani odlukom Mbapea da odbije Real, pošto su za ovaj transfer bili pripremili više od 200 miliona evra.

Zbog toga su odlučili da ovaj novac potroše na nekoliko mladih igrača, koji bi po mišljenju skauta Reala, trebalo da budu nosioci igre madridskog kluba u budućnosti.

Orelijen Čoumeni (22) je trenutno član Monaka i francuski reprezentativac. Njegova cena na fudbalskom tržištu, prema proceni specijalizovanog portala koji prati vrednost fudbalera, Transfermarkta, iznosi oko 40 miliona evra.

Marka ističe da Realu nedostaju napadači, a madridski klub je navodno odustao od Roberta Levandovskog i Harija Kejna, pošto bi se njih dvojica teško uskladila sa Karimom Benzemom.

Zbog toga će Real pokušati da angažuje dvojicu 22-godišnjaka, Nunjeza i Leaoa, a obojica fudbalera mogu da igraju na više napadačkih pozicija.

Nunjez vredi 40 miliona evra, a Leao 10 miliona evra više. Nunjez je povremeni urugvajski reprezentativac, a trenutno igra za Benfiku, dok Leao igra za Milan i nacionalnu selekciju Portugalije.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike