Povratak u Milan ili novi Zlatanov marketinški trik

Ovoga puta na Ibrahimovićeve objave na društvenim mrežama u stilu "Španijo, vraćam se" nadovezao se komesar američke MLS lige Don Garber koji je u jednom razgovoru, nehotice ili ne, otkrio da je Zlatan već potpisao za Milan.

"Zlatan je interesantan karakter koji uvek drži pažnju. Potrebni su nam u MLS ligi takvi likovi. Kao što je nekada bio Bekam. Iako Ibrahimović ima 38 godina, sada je opet potpisao za Milan, koji je jedan od najvećih klubova na svetu. Kod nas je za dve godine oborio skoro sve rekorde sa tolikim brojem golova koje je postigao. Nadam se da će se vratiti jednog dana, ali sve zavisi od Los Anđeles galaksija. Srećan sam što je bio kod nas, sviđali su mi se njegovi nastupi. Pogotovo kada je o sebi pričao u trećem licu.", rekao je Garber.

I sve bi to bilo u redu samo da nema čitavog niza čudnih informacija koje unose zabunu.

Recimo, prelazni rok počinje u januaru, Ibrahimović još ima važeći ugovor u dosadašnjem klubu, najavio je povratak u Španiju, a gde ono beše Milan…

Takođe, protekle nedelje pojavile su se informacije da će Zlatan karijeru nastaviti u timu Bolonje, pa je i sam Siniša Mihajlović uputio javni poziv svom nekadašnjem saigraču.

S druge strane, Zlatan je nosio dres Rosonera sa velikim uspehom tokom dve sezone od 2010. do 2012. godine, pa nije nemoguće da želi da se vrati u klub u kojem se dokazao

Ipak, sva "pompa" oko Ibrahimovića prati njegovu karakteristiku, da je, uz fudbalsku veštinu, odlično savladao i umeće ličnog marketinga.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike