Portugalski trener Žoze Murinjo želi da se vrati u Mančester junajted

Murinjo (61) je trenutno bez angažmana, pošto je pre nekoliko nedelja dobio otkaz u Romi, a nastavljaju se nagađanja gde će nastaviti karijeru.

Engleski mediji su već najavljivali da je više klubova zainteresovano za njegov dolazak, a on je navodno bio zainteresovan za odlazak u Napoli. Sada se pojavila i varijanta u kojoj bi se Murinjo vratio u svoj nekadašnji klub.

Portugalski trener je već vodio Mančester junajted od maja 2016. do decembra 2018. godine i osvojio Ligu Evrope, engleski Liga kup i Komjuniti šild. Ali je na kraju zbog loših rezultata dobio otkaz u decembru 2018. godine.

Dejli mejl prenosi da portugalski trener lobira da preuzme Mančester junajted, koji trenutno vodi Erik Ten Hag.

„Murinjo oseća da ima ‘nezavršen posao’ pošto je u decembru 2018, nakon serije loših rezultata napustio klub iz Mančestera. Za njega je to misija da ponovo preuzme Junajted, ako se naravno ukaže prilika“, naveo je za Dejli mejl izvor blizak portugalskom treneru.

Britanski mediji podsećaju da se Mančester junajted nalazi tek na devetom mestu na tabeli Premijer lige, ali navode da Ten Hag za sada ima podršku čelnika kluba.

(RTS)


Ostavite komentar