Piksi: Zadovoljan sam žrebom, ljubitelji fudbala će uživati

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u grupi 4 A divizije Lige nacija sa Španijom, Danskom i Švajcarskom, odlučeno je žrebom u Parizu.

Takmičenje u četvrtom izdanju Liga nacija počinje 5. septembra i trajaće do 19. novembra.

„Prvi utisci su da je grupa izuzetno teška, ali smo znali da će biti tako ko god bude u grupi. Zahvaljujući našim dobrim rezultatima u prethodnom periodu napravili smo veliki rezultat i našli se u diviziji A, među 16 najboljih ekipa u Evropi. To smo želeli i dobili. U svakom slučaju, grupa je teška, kao i ostale“, istakao je Stojković

Dodao je da je Danska rival kojeg očekujemo i na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

„Sa Švajcarskom smo već igrali, a Španija je po meni favorit s obzirom na kvalitet koji imaju. Učinićemo sve da napravimo što bolji rezultat, nećemo se predavati, ali o tom potom. Zadovoljan sam žrebom i ljubitelji fudbala će u septembru zaista uživati“, rekao je selektor Srbije.

Najviše iščekuje duel sa Švajcarskom.

„Sve utakmice će biti izazovi, ali sa Španijom će zaista biti duel lep za gledati. Poznajemo se dobro sa Švajcarcima i ovo je šansa da popravimo utisak što se rezultata tiče protiv njih i da pokušamo da te utakmice rešimo u svoju korist“, izjavio je Stojković.

(RTS)


Ostavite komentar