Partizan vezao drugu pobedu, Šehović i Gomes doneli trijumf protiv Novog Pazara

Posle perioda loše igre i užasnih rezultata, Partizan je protiv Novog Pazara upisao drugi uzastopni trijumf i ostao u borbi za drugo mesto na tabeli koji naredne sezone vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Nisu crno-beli na stadionu u Humskoj bili dominantni, ali su odigrali taman koliko je bilo dovoljno a upišu tri nova boda.

Posao je bio olakšan jer je Partizan do prednoti došao već u trećem minutu utakmice – Pantić je izveo korner sa leve strane, a Zlatan Šehović je bio najbolji u skoku i zatresao mrežu gostiju.

Mogli su crno-beli da udvostruče prednost u prvom delu, ali je odličan udarac Meniga završio na prečki Slavkovićevog gola.

Slična igra višena je i u nastavku. Pazarci su pokušavali da dođu do izjednačenja, ali njihove šanse nisu bile zrele, a i dobro je funkcionisala odbrana Partizana.

Konačan rezultat na meču postavio je Rikardo Gomes, koji je u 82. minutu, posle nesebične asistencije Dijabatea, postigao 17. pogodak u sezoni i tako se izjednačio sa Aleksandrom kataijem na vrhu liste strelaca.

Partizan sada ponovo ima četiri boda manje u odnosu na TSC i Čukarički, sa kojima se bori za drugo mesto na tabeli Superlige.

U narednom kolu, 14. maja, Partizan će na svom stadionu dočekati ekipu Radničkog iz Kragujevca.

Superliga Srbije, plej-of, četvrto kolo:

Radnički KG – TSC 1:4
Čukarički – Vojvodina 1:0
Voždovac – Crvena zvezda 0:2
Partizan – Novi Pazar 2:0

Tabela:

1. Crvena zvezda 89
2. TSC 68
3. Čukarički 68
4. Partizan 64
5. Vojvodina 61
6. Novi Pazar 50
7. Voždovac 45
8. Radnički KG 41

(RTS)