Partizan počeo pripreme, Stolica okupio 26 fudbalera

Na spidsku novog trenera crno-belih našlo se 26 igrača među kojima je i nekoliko mladih igrača poteklih u omladinskom timu.

Na spisku tima su: Bojan Ostojić, Luka Subotić, Filip Holender, Bibras Natho, Kvinsi Menig, Nemanja Stevanović, Slobodan Urošević, Milan Smiljanić, Nikola Lakčević, Nemanja Jović, Milan Lukač, Vanja Vlahović, Mateja Stašević, Marko Živković, Saša Zđelar, Ljubomir Fejsa, Nemanja Miletić, Aleksandar Lutovac, Aleksandar Popović, Miloš Jojić, Aleksandar Miljković, Mihajlo Petković, Marko Milovanović, Samed Baždar, Lazar Slavković, Marko Jevtović.

Ekipi će se kasnije priključiti Rikardo Gomeš, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Mihajlo Ilić i Nikola Terzić.

"Minule sezone smo postigli veliki takmičarski uspeh pod vođstvom trenera Aleksandra Stanojevića i verovatno bismo, da je samo takmičarski deo bio u pitanju, odneli titulu. Međutim, van terena smo bili manje uspešni i pred kraj smo ostali bez trofeja. I u Evropi smo stigli dalje nego ikad tokom prolećnog dela sezone", rekao je predsednik crno-belih Milorad Vučelić.

Za narednu sezonu, kako je istakao, izabrali smo najboljeg mogućeg šefa stručnog štaba Iliju Stolicu.

"Od igrača se očekuju bitke i takmičenje u prvenstvu, Kupu i Evropi, a ja im želim uspeh. Ukoliko se potpuno posvete terenu mogu se nadati uspehu. Ne smeju ni da pomišljaju da isteruju neke druge pravde. Nadam se da će VAR raditi svakog trenutka, da pravda neće zavisiti od čoveka i sudija.", istakao je Vučelić.

Novi trener Ilija Stolica rekao je da želi da usmeri fokus i energiju na igrače i samo na teren.

"Moramo da imamo ispred sebe trofeje i pobede, ali ćemo ići od pobede do pobede, od dana do dana. Sezona ispred nas je specifična i zahtevna, ali će biti i vremena za odmor.", poručio je Stolica.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike