Pankov i Popović u Čukaričkom na pozajmici

Čukarički sa novim pojačanjima cilja Evropu. 

 

"Cilj je da se sa Čukaričkim domognemo trećeg mesta i da budemo sigurni za Evropu. Pankov i ja smo došli da pomognemo koliko možemo, bićemo u službi stručnog štaba, da dobro radimo, da se nametnemo i da se borimo za mesto u startnoj postavi", rekao je Popović za zvanični sajt Čukaričkog.

Pankov je istakao da je plan osvajanje trećeg mesta u Superligi Srbije.

"Želim da sa Čukaričkim budemo najmanje treći i da stignemo u finale Kupa Srbije. Kad se pojavila opcija da će ovaj klub želi, iskreno oberučke sam prihvatio. Možda to javnost i ne zna, ali u međuvremenu sam odbio i jednu dobru ponudu iz inostranstva, da bih ostao ovde. U mom novom klubu su ljudi kojima verujem, a u ovom trenutku doneo sam najbolju odluku za mene i moju karijeru. Bio sam povređen, nisam imao mnogo minuta u prethodnih šest meseci, ali sam sada maksimalno spreman", rekao je Pankov.

On se osvrnuo i na period u Crvenoj zvezdi.

"Proveo sam prelepe tri i po godine u Crvenoj zvezdi, imam preko stotinu nastupa za klub, osvajane su titule, kupovi, igrana je Evropa sa velikim uspehom. Zaista, ne mogu niti jednu negativnu stvar da izdvojim. Svi znaju da sam veliki navijač Zvezde, u Srbiju sam se vratio baš zbog toga da bih zaigrao za taj klub. Sada je došlo do momenta kad su na redu neke druge stvari", zaključio je Pankov.

Čukarički se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 38 bodova.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike