Palota: Voleo bih da imam 22 Kolarova u timu

Palotine reči dolaze nakon što je već duže vreme iskusni levi bek u sukobu sa navijačima rimskog kluba, bez obzira na sjajne igre, pa su "ultrasi" više puta isticali uvredljive transparente protiv Kolarova, poslednji put u utorak protiv Porta u osmini finala Lige šampiona.

"Nema sumnje da je apsolutni profesionalac Kolarov. Svaki dan prvi dolazi na trening, a odlazi među poslednjima. Čvrst je momak, ne voli društvene mreže, ne pije, samo trenira jako i naporno", rekao je Palota za italijanske medije.

Palota je uputio i poruku navijačima Rome da pruže podršku Kolarovu.

"Kolarov zna ponekad da napravi grešku, kao i svi mi. Nadam se da će navijači shvatiti, fudbalere kao što je Aleksandar želiš da imaš svih 22 u timu", naveo je on.

Isto tako, Palota je izrazio nezadovoljstvo rezultatima ekipe Euzebija Di Frančeska ove sezone.

"Iskreno, nisam uopšte zadovoljan. Mislim da moramo da budemo drugi ili treći u Seriji A, kada se sve pogleda… Mnogo smo bodova ispustili u finišu utakmica, to je za mene frustrirajuće. Ipak, razumem da je Serija A najteža liga u Evropi, verujem da ćemo završiti među četiri najbolja", poručuje Amerikanac.

U odbranu Kolarova ranije je stao i kapiten Danijele De Rosi, ali "ultasi" još nisu zaboravili reči Srbina "da navijači ne razumeju najbolje fudbal" i to što se raspravljao sa njima posle katastrofalnog poraza od Fiorentine (7:1).

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike