Ožegović: Dajem život da nisu želeli pobedu više od nas

"Loše smo počeli utakmicu, nismo uspeli da ostvarimo igru i Zvezda je presingom na sredini terena iskoristila naše greške. Možda se činilo sa strane da imaju veću želju za pobedom, ali mogu da dam život za svakog igrača da nipošto nisu imali veću želju od nas", izjavio je Ožegović za klupski sajt.

Napadač crno-belih kaže da je teško bilo vratiti se u igru posle dva brza gola, ali i navodi da ni sreća nije bila na strani njegovog tima, kako ističe, možda i "zato što se nije zaslužila".

"Splet nesrećnih okolnosti u prvih dvadeset minuta uticao je da primimo golove posle kojih je bilo teško izdići se. Drugo poluvreme je put i pokazatelj kako treba igrati. Ipak, sreća nije bila na našoj strani, kao u slučaju slobodnog udarca Zorana Tošića, za koga mi je žao što duže nije igrao, ali mislim da je negde nismo ni zaslužili", rekao je Ožegović.

Odbrambeni fudbaler Partizana Nemanja R. Miletić samokritično ističe da je igra crno-belih u prvom poluvremenu bila ispod svakog nivoa, ali da nema okretanja nazad, već da sav fokus mora biti na budućnosti i utakmici protiv Čukaričkog u Kupu.

"Sami sebe smo pobedili. Nismo ušli u utakmicu kako treba i jednostavno smo svi igrali ispod nivoa, a prvo krećem od sebe. U drugom poluvremenu smo bili bolji, ali je već bilo kasno jer su nas presekla dva gola. Vreme ne mogu da vratim, a od kuknjave nema ništa. Koliko god da je teško, moramo se okrenuti ka Čukaričkom", rekao je Miletić.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike