Otac Lea Mesija demantovao odlazak Argentinca u Saudijsku Arabiju

Prema pisanju francuskog AFP-a, Mesi se dogovorio sa El Hilalom i seli se u Saudijsku Arabiju gde bi trebalo da igra za veliki novac, ali je otac najboljeg fudbalera sveta demantovao te glasine.

„Ne postoji apsolutno nijedan dogovor Lea sa bilo kojim klubom za sledeću godinu. Odluka o tom gde će Leo igrati neće biti doneta pre nego što završi ligu sa PSŽ-om. Kad se sezona završi, biće vreme da se analizira i razmotre sve opcije, a zatim će Leo doneti odluku. Uvek postoje glasine i mnogi koriste ime Lea Mesija da bi stekli popularnost, ali istina je samo jedna i možemo da Vas uverimo da ni sa kim nema nikakvog dogovora. Ni usmeno, ni pismeno ništa nije dogovoreno i neće ni biti do kraja sezone“, napisao je Horhe Mesi.

On je naveo da postoje mediji koji svesno i namerno obmanjuju javnost, ne dajući bilo kakve dokaze za svoje tvrdnje, a žele da, kako je dodao, svaku zlonamernu glasinu pretvore u vest, „kao i oni mediji koju izmišljaju stvari zbog svojih interesa i oni bi morali da objasne svima zašto to rade“.

(RTS)