„Orlići“ iz Portoroža kreću u napad na evropsku titulu

Selektor reprezentacije Goran Đorović, stajao je sa strane dok nije bio siguran da je sve u redu i sam krenuo ka lobiju hotela. Pratili su ga saradnici.

"Dobro je što smo promenili sredinu. Skoro deset dana proveli smo u Beogradu", rekao je Vukašin Jovanović, standardni štoper ovog tima.

"Sada ostaje da dovršimo pripreme. Imamo veliko poverenje u šefa ( Gorana Đorovića, prim. prev). Vežbaćemo prekide, taktiku…"

Sa timom nisu stigli Nemanja Radonjić i Luka Jović. Jović će danas biti predstavljen kao igrač Real Madrida. Obojica će se pridružiti timu sutra ili prekosutra.

"Svi igrači iz A tima su želeli da igraju za "mladu". I ja kada sam čuo. Jasno sam preneo da bih voleo da budem deo ove grupe", govori Saša Lukić.

On je u ponedeljak uveče igrao za A tim protiv Litvanije, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Već nekoliko sati kasnije bio je sa mlađom grupom igrača.

"Naravno da postoji razlika između jednog i drugog tima ali u suštini, nama je stvarno drago da igramo za reprezentaciju. Iscrpljujuće je ovo što mi se dešava prethodnih sedmica ali sa zadovljstvom i radošću sam ovde."

Tim danas ima prvi trening na gradskom stadionu u Kopru. Tamo će se raditi jednom dnevno.

Ekipa putuje u Trst u subotu a prvi meč je u ponedeljak, protivnik Austrija.

Aleksandar Stojanović (@AcaStop)

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike