Misija FSS u Londonu: Milivojević ponovo igra za Srbiju

To je epilog razgovora novog sportskog direktora Vladimira Matijaševića i selektora Ljubiše Tumbakovića sa Milivojevićem tokom posete igračima koji nastupaju u Premijer ligi.

Iako na sajtu FSS nigde ne piše decidirano da se Luka vratio među "Orlove", sve je jasno zbog rečenice da su Tumbaković i Matijašević posetili, kako se ističe, reprezentativce Milivojevića i Aleksandra Mitrovića u Londonu.

"Razgovarali smo o predstojećem okupljanju koje nas očekuje u septembru, selektor Tumbaković je izneo svoje planove i očekivanja, stavili smo "ad akta" neke stvari i idemo dalje, tako da se nadam, da će svi biti na okupu", izjavio je Matijašević.
On je dodao da je Milivojević bio veoma raspoložen tokom razgovora.

"Nismo se vraćali na neke teme, selektor Tumbaković je insistirao da gledamo u budućnost, da napravimo zajedno dobru atmosferu", naveo je on i izrazio nadu da će javnost i publika podržati nacionalni tim.

"Nadam se da će povratak igrača uticati pozitivno i da će publika doći da podrži reprezentaciju, što je normalno, jer uvek kada smo imali rezultat to je bilo i zbog toga što smo imali publiku uz nas", zaključio je on.

Milivojević nije igrao za "Orlove" posle Mundijala u Rusiji prošle godine, kada je kritikovao taktiku bivšeg selektora Mladena Krstajića, koji je 27-godišnjeg vezistu optužio za puč u reprezentaciji.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike