Mirković pred Nordsjeland

Fudbaleri Partizana prolaze kroz težak period na početku nove sezone, a utakmica sa Nordsjelandom biće prilika da crno-beli nagoveste izlazak iz krize.

Trener Zoran Mirković izneo je nekoliko reči o narednom rivalu Partizana uz ocenu da njegove igrače očekuje veoma težak zadatak.

– Igramo protiv jedne dobre ekipe, mlade, poletne. Izuzetno su motorični, tehnički su izuzetno potkovani, igraju brz fudbal. Imaćemo težak zadatak. Međutim, mislim da smo spremi i da dam treba jedna dobra utakmica da bismo se konsolidovali. Partizan mora uvek da ide na pobedu, mada bi nam u ovoj situaciji verovatno odgovarao i nerešen rezultat, rekao je Mirković pred put u Dansku.

Poseban segment pripreme utakmice je psihološki momenat.

– Mi ćemo raditi i na tim stvarima, što se tiče voljnog momenta. Vidite da je ekipa u daunu, tako da je to jedan segment na kojem treba raditi. Tu postoje i druge stvari, drugi segmenti koje činu igru, dodao je novi trener crno-belih.

Kategorije: 

Super Liga Fudbal Liga Evrope var switchTo5x = false;stLight.options({„publisher“:“dr-dd626b19-45ff-44b5-6882-920c315451a5″});

(SOS kanal)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike