Milošević: Niko nije na prodaju i svi su na prodaju

Klub uz Humske imao je nekoliko ponuda za napadača Umara Sadika, a cifra za Nigerijca se polako bliži odgovarajućoj.

"Već sam govorio o tome koju cenu tražimo za Sadika. Suludo deluje da mi razmišljamo o tome kako ne želimo da uzemo deset miliona za jednog igrača Partizana. To je situacija koja je bila nezamisliva do pre koji mesec, ali eto sada je drugačije. Niko nije na prodaju i svi su na prodaju. Moj stručni štab i ja se zalažemo i uvek ćemo se zalagati za to da ekipa bude što jača, ali ne možemo da izbrišemo interes i opstanak kluba", rekao je Milošević novinarima na pripremama u Turskoj.

Miloševićevim dolaskom na klupu, Partizan pomera standarde, a to dokazuje odbijanje ponuda od deset miliona koje se u ranijem periodu ne bi odbile.

"Rekao sam letos da je moj glavni cilj, jedina bitna stvar i ono što sam želeo da uradim u Partizanu od marta, jeste da približim igru Partizana Evropi. To nije bila lična sujeta, želja, prosto iz te činjenice proizilazi sve ovo. Svaka nova ponuda koju imamo, uz dužno poštovanje našem prvenstvu, nije proizašla iz tih domaćih već iz evropskih mečeva i načina na koji smo igrali u istim".

Šef stručnog štaba na pripreme u Turskoj poveo je ekipu koja je ostala na okupu za razliku od prošlog leta.

"Ovo je raj, blagoslov u poređenju sa onim od letos. Tada su nam se planovi menjali na tri dana, sada imamo siguran plan i ceo pripremljen pripremni period do detalja. Dva potpuno drugačija univerzuma", zaključio je Milošević.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike