Milošević: Napredak je najteži rival Partizana

"Svaki protivnik je težak i nezgodan u prvim kolima, a mi imamo dva gostovanja (Kruševac i Novi Pazar prim. aut), koja su tradicionalno neugodna. Sutra nas očekuje najteži rival, bar otkad sam ja trener Partizana. Sa Napretkom smo imali više problema nego sa ostalim ekipama u Superligi i to poziva na oprez", rekao je Milošević na konferenciji u Humskoj.

Milošević je istakao da prethode utakmice protiv Napretka pozivaju na maksimalnu koncentraciju i pred sutrašnji meč.

"Trudio sam se prethodnih nedelja da ekipu pripemim za tu prvu utakmicu u Kruševcu, jer samo ako u ovu utakmicu uđemo sa motivom i željom kao da je to Crvena zvezda ili neka evropska utakmica, možemo da se nadamo dobrom rezultatu. To će ove godine generalno važiti za sve utakmice u Superligi, a pogotovo za ovu prvu", rekao je Milošević.

Šef stručnog štaba rekao je i da se "po logici stvari nameće da Aleksandar Popović bude prvi golman", kao i da će navijači uskoro moći na terenu da vide Makija Banjaka, koji neće biti spreman za sutrašnju utakmicu.

Milošević nije hteo da komentariše povratke Gejlora Kange i Aleksandra Kataija u Crvenu zvezdu, jer kako kaže, nije njegov posao ono što radi Zvezda.

"Obojica su dobri i kvalitetni igrači, gledao sam ih ranije. Ta vraćanja mogu da budu i pozitivna i negativna, videćemo kako će to da izgleda u Zvezdi. Što nas tiče, mi ne planiramo da dovodimo bivše igrače. Može da se desi da iskrsne nešto dobro, a da ne košta mnogo, onda ćemo u tom slučaju da probamo da reagujemo. U ovom momentu smo popunjeni na svim pozicijma i nema potrebe da nešto preterano jurimo", zaključio je Milošević.

Meč između fudbalera Napretka i Partizana na programu je u subotu od 17.30 u Kruševcu.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike