Milojević: Zadovoljan sam, ekipa je izgledala dosta dobro

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u Ivanjici ekipu Javora sa 3:0 u utakmici 27. kola Superlige Srbije.

„Teška utakmica je iza nas, nismo imali mnogo vremena da se pripremimo za ovaj meč, s obzirom na činjenicu da su se reprezentativci tek u četvrtak vratili u klub. Danas je to izgledalo dosta dobro, zadovoljan sam igrom“, rekao je trener Crvene zvezde.

Milojević je naglasio da je teško igrati u Ivanjici protiv tima koji predvodi Radovan Ćurčić s klupe.

„Već sam rekao da se radi o nezgodnoj ekipi, sa dobrim trenerom i igračima. Defanzivno su možda i najbolje organizovan tim. Teško je ‘probiti’ taj blok. Tražio sam od igrača da budu strpljivi, da imamo loptu u nogama, kreiramo i kontrolišemo meč. Mislim da smo dosta toga dobrog uradili, kao i da je pobeda zaslužena. Zahvalio bih se još jednom našim navijačima i ljudima u Ivanjici i okolini, Zapadnoj Srbiji, mislim da su imali šta da vide“, istakao je Milojević.

Govorio je strateg crveno-belih i o gustom rasporedu koji očekuje njegovu ekipu.

„Igraćemo na svaka tri dana. Imali smo malu pauzu, ali i poteškoće, jer nismo mogli da radimo ono što smo hteli, budući da imamo veliki broj reprezentativaca. Ne kukamo i ne žalimo se. Idemo korak po korak, ovo je već arhivirana utakmica. Već u sredu nas očekuje nimalo lak meč“,  zaključio je Milojević.

Zvezda je trenutno prva na tabeli sa 68 bodova, a u narednom kolu doćekaće IMT.

(RTS)


Ostavite komentar