Milojević: Uz večitog rivala, Voždovac najmanje leži Crvenoj zvezdi

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16.30 dočekuju ekipu Voždovca u utakmici 20. kola Superlige Srbije.

Trener crveno-belih Vladan Milojević rekao je dan uoči meča da su fudbaleri Zvezde dobro iskoristili pripremni period, da su imali lepe uslove za rad i da mogu da ga okarakterišu uspešnim.

„Imali smo dosta igrača na Afričkom i Azijskom kupu, a pored toga i fudbalere koji su napustili klub. Uradili smo sve što smo zacrtali tokom priprema, te mogu da kažem da sam generalno zadovoljan. Uvek nam treba malo više vremena, ali su igrači dali sve od sebe, implementirali sve ono što smo zahtevali u ovom trenutku“, izjavio je Milojević.

„Želeli smo da sačuvamo kostur tima i smanjimo broj fudbalera“

Trener Zvezde je istakao da su svi u timu svesni stanja na tabeli.

„Sve ono što se dešavalo u prethodnom periodu, nije ispunilo visoka očekivanja navijača. Željno iščekujemo nastavak prvenstva, da pokažemo kvalitet i upustimo se u tešku borbu do kraja šampionata. Očekuju nas zahtevne utakmice odmah na početku, nijedna nije laka, ali sam optimista. U goste nam dolazi neugodna ekipa. Uz večitog rivala, to je tim koji najmanje leži Crvenoj zvezdi. Dva puta su nas pobedili, pre dve godine i sada u aktuelnoj sezoni. Bez obzira na promenu trenera, Voždovac u kontinuitetu ima izgrađen stil i filozofiju igre“, naglasio je Milojević.

Osvrnuo se potom na pitanje pojačanja i istakao da je njegov zadatak da iz igrača izvuče maksimum.

„Kao trener sam srećan što je Osman Bukari i dalje deo Crvene zvezde, ali sam svestan da klub živi od finansija. Videćemo kako će se odvijati prelazni rok do kraja. Želeli smo da sačuvamo kostur tima i da smanjimo broj fudbalera jer bi igrački kadar bio preopterećen bez evropskih utakmica. Ostali su nam prvenstvo i Kup Srbije. Probali smo da napravimo roster, gde svi igrači mogu da se bore na svojim pozicijama za mesto u ekipi i dobiju priliku kada zasluže“, rekao je Milojević.

Najavio je da od In Bom Hvanga očekuje da se pridruži saigračima do kraja nedelje, pošto je dobio nekoliko slobodnih dana posle Azijskog kupa.

(RTS)


Ostavite komentar