Milojević: Respektujemo Javor, očekujem tešku utakmicu

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16 časova gostuju ekipi Javora u Ivanjici u utakmici 27. kola Superlige Srbije, a strateg crveno-belih je istakao da ga za ovaj grad i tim vežu drage uspomene.

„Uvek je lepo vratiti se u Ivanjicu, tamo sam počeo trenersku karijeru i posvetio se tom poslu. Drago mi je da vidim iste ljude, naročito one koji vode klub, kao što je gospodin Lazović, koji je sportski radnik, voli klub i lokalpatriota je. Lepo je vratiti se u Ivanjicu“, istakao je Milojević i dodao da je njegov tim uvek oprezan.

„Gajim veliki respekt prema Javoru kao klubu i Ivanjici kao gradu. Javor je ekipa protiv koje je uvek teško igrati. Znamo da po tradiciji Crvena zvezda ima poteškoća u Ivanjici. Javor vodi iskusan i dobar trener, možda i jedan od najboljih u našoj ligi, gospodin Radovan Ćurčić koji ima veliko iskustvo. Taktičar je, očekujem jako tešku utakmicu.“, konstatovao je Milojević.

Trener Zvezde je ukratko govorio i igračima koji su bili deo nacionalnih timova tokom martovskog okupljanja. 

”Zadovoljan sam. Za mene je najbitnije da se sa reprezentativne pauze vrate zdravi, da imaju minutažu u nacionalnim timovima. U tom slučaju velika je čast za Crvenu zvezdu da ima toliko reprezentativaca.”

Milojević se osvrnuo i na zdravstveno stanje tima i povredu Nedeljkovića.

“Kosta Nedeljković je u procesu rehabilitacije. Videćemo, čekamo dozvolu od lekarskog tima“, zaključio je Milojević.

(RTS)