Milojević napušta Zvezdu na kraju sezone

Crvena zvezda je iskazala zahvalnost Milojeviću na sjajnoj saradnji i uspesima koje je postigao dok se nalazio na poziciji šefa stručnog štaba.

Fudbalski stručnjak je sa Zvezdom osvojio 34. titulu nacionalnog prvenstva i na dobrom je putu da obezbedi i duplu krunu. Na stadionu „Rajko Mitić“ veruju da će Milojević na najlepši mogući način završiti saradnju sa klubom, uz osvojen Kup Srbije.

„Zahvaljujem se Crvenoj zvezdi što mi je kao mladom treneru dala šansu da se dokažem na velikoj sceni. Imali smo izuzetnu saradnju. Trudio sam se da budem profesionalan, dao sam maksimum i to ću raditi do kraja mog boravka na klupi Crvene zvezde. Imam veliku želju da osvojimo Kup Srbije zajedno, a zatim da od 1. juna, kao što sam i ranije bio, budem navijač“, rekao je Milojević i dodao da želi sreću crveno-belima naredne sezone.

„Želim Zvezdi sve najbolje u Ligi šampiona, siguran sam da će biti konkurentna, kao i da će promene doneti dobre stvari. Još jednom želim da se zahvalim upravi, igračima, mom stručnom štabu, svima u klubu, medijima i navijačima na odličnoj saradnji tokom protekle sezone. Hvala na svemu“, izjavio je Milojević.

(RTS)