Milenković za RTS: Bićemo još bolji

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je u Ljubljani nerešeno sa Slovenijom (2:2), u utakmici četvrtog kola Lige B u Ligi nacija.

"Trud i zalaganje su uvek bili na maksimumu, mislim da su to prepoznali i navijači. Tako je bilo i danas – posle dva primljena gola smo se podigli i do kraja pokušavali da dođemo do pobede", rekao je Milenković nakon meča.

Fudbaler Fjorentine smatra da je umor doveo do pada koncentracije.

"Važan je faktor umora – kraj je sezone, mnogo utakmica u kratkom periodu… Sa druge strane, na ovom nivou to ne sme da se dešava, jer svaka ekipa to kažnjava. Daćemo sve od sebe da to ispravimo i da uvek izgledamo kao što smo izgledali u prvom poluvremenu".

Milenković je uveren da će, kako vreme odmiče, ekipa biti sve bolja. 

"Kako vreme prolazi, bićemo sve bolji… Više utakmica i više zajedničkih treninga unaprediće ekipu. Prepoznajemo stvari na terenu, kapiramo se mnogo bolje i siguran sam da ćemo biti još bolji", rekao je Milenković.

Srbija je imala veliku podršku sa tribina u Ljubljani, baš kao i pre nekoliko dana u Švedskoj. 

"Podrška nam mnogo znači, igramo za svoju zemlju, igramo za Srbiju… Mislim da ih nismo razočarali", rekao je Milenković. 

U drugom meču grupe, Norveška je pobedila Švedsku sa 3:2.

Posle četiri odigrana kola, Norveška je na čelu grupe sa deset bodova, Srbija ima sedam, Švedska tri, dok Slovenija ima dva boda.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike