Mesi odlazi u Al-Hilal iz Saudijske Arabije

Napadač Pari Sen Žermena Lionel Mesi pre nekoliko dana suspendovan je na dve nedelje nakon dvodnevnog putovanja u Saudijsku Arabiju i neće mu biti obnovljen ugovor, ali se čini da neće imati velikih problema zbog suspenzije.

Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi, koji je i dobitnik prestižne nagrade „Laureus“ za najboljeg sportistu sveta u 2022. godini, izjavio je da nije mogao da drugi put odloži let za posetu Saudijskoj Arabiji.

Čini se da Mesija suspenzija nije mnogo pogodila jer se u tamošnjim medijima pojavio i nagoveštaj koji su bili razlozi njegove dvodnevne posete i izostanka sa treninga Pari Sen Žermena.

Prema pisanju francuskog „AFP“ Mesi je završio posao i seli se u Saudijsku Arabiju gde je postigao dogovor sa ekipom Al-Hilal.

Pozivaju na izvore bliske pregovorima u transferu, navode da će ugovor vredeti najmanje 505 miliona dolara, a britanski „Dejli mejl“ navodi cifru od 522 miliona funti.

Ukoliko se ova nagađanja i zvanično potvrde, U Saudijskoj Arabiji će se ponovo na terenu nadmetati dvojica najboljih fudbalera današnjice, Kristijano Ronaldo koji je u Al Nasru i proslavljeni Argentinac.

(RTS)


Ostavite komentar