Mbape: Pregovarao sam sa Liverpulom i Realom

Mbape je nedavno produžio ugovor sa pariskim klubom, a odbio nekoliko povoljnih ponuda o čemu je govorio u intervju za španski list "Marka".

"Francuz sam, ostajem u svojoj zemlji, u novom projektu i u novoj eri kluba. To je dobra odluka i ono što je najbitnije – to je samo moja odluka.", rekao je Mbape, koji je dodao da u novom ugovoru nema klauzulu po kojoj može da napusti klub na kraju naredne sezone.

Francuski reprezentativac je otkrio da je imao ponude Reala i Liverpula.

"Sada ne razmišljam o drugim klubovima, jer moram da poštujem PSŽ. Moram da priznam da sam razgovarao sa Realom i Liverpulom. Crvena je omiljena boja moje majke, pa sam zato pregovarao sa Liverpulom. Međutim, to nije bilo ništa ozbiljno. Na kraju sam birao između Reala i PSŽ-a. Prošle godine sam hteo da pređem u Real, ali sada želim da ostanem u svojoj zemlji.", naveo je Mbape.

Nekoliko fudbalera Reala prozivalo je Mbapea na društvenim mrežama, a jedan od njih je bio i njegov saigrač iz reprezentacije Karim Benzema.

"Video sam kakve stvari objavljuju igrači Reala. Nemam šta da kažem… Naravno, objasniću Karimu zašto sam ostao u Pari Sen Žermenu. Nas dvojica smo u dobrim odnosima.", zaključio je Mbape.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike