Matić: Zajedno sa čelnicima Rena doneću odluku o narednim koracima

Nemanja Matić je, nakon što je iznenada otišao iz Rena, u objavi na Instagramu objasnio da je problem nastao zato što nije uspeo da upiše decu u internacionalnu školu.

„Nažalost, zbog moje greške, nisam uspeo da privatnu situaciju prilagodim profesionalnoj. Nisam uspeo da upišem decu u internacionalnu školu, u koju su išli od početka školovanja. Zato sam bio odsutan u prethodna tri dana, da bih probao da rešim ovaj veliki problem za mene i moju porodicu i sutra se vraćam u Ren, gde ću zajedno sa čelnicima kluba doneti odluku o narednim koracima“, napisao je Matić.

Istakao je da je prošlog leta bio počastvovan pozivom Rena da postane važan deo ambicioznog projekta.

„Posle šest meseci mogu samo da potvrdim da je naš klub postao izuzetan zbog svih igrača, a pogotovo mladih“, naglasio je Matić.

Ren je u četvrtak izdao saopštenje u kojem je kritikovao Matića i istakao da čeka njegovo objašnjenje, odlučan da preduzme sve neophodne mere kako bi zaštitio svoje interese.

„Matićevo ponašanje je u potpunosti neshvatljivo, posebno kada dolazi od iskusnog igrača sa ugovorom do 2025. godine. Klub ističe da je svaki uslov neophodan za normalnu integraciju Nemanje Matića i njegovog okruženja ispunjen sa najvećom transparentnošću. Ren se uvek trudio da svojim igračima, strancima posebno, obezbedio najbolje moguće uslove da pokažu svoje najbolje na terenu“, navedeno je u saopštenju francuskog kluba.

(RTS)


Ostavite komentar