Matić: Podržavam Vidića, smatram da je Džajić nateran da prihvati kandidaturu

Matić je ponovio da podržava Nemanju Vidića na izboru za Predsednika FSS i d asmatra da je Džajić nateran da se u 80. godini kandiduje. Takođe, obratio se i čelnicima Zvezde.

"Ne znam koliko je poznato da je na moj predlog stadion na Ubu dobio ime po našem Draganu Džajiću i da ne može niko da promeni činjenicu da je on bio i ostao ponos Uba i Tamnavskog kraja", napisao je Matić.

On se potom obratio čelnicima Crvene zvezde.

"Smatram da je Džaja nekako nateran ili možda ucenjen da prihvati kandidaturu za predsednika FSS. Gospodo iz Zvezde, kada smo se mi Tamnavci potajno nadali da ćete se setiti Džaje i kandidujete ga za predsednika Saveza, vi ste tada podržavali Slavišu Kokezu. Sada kada je Dragan blizu svoje osamdesete godine izlažete ga nepotrebnom stresu", dodao je nekadašnji reprezentativac Srbije.

Matić ističe da Ubljani strahuju za zdravlje Dragana Džajića.

"Nadamo se da će pregurati i ovo ponižavanje od strane kluba kome je sve dao. Dragane, nemoj nikad da zaboraviš da su tvoji zemljaci uvek uz tebe i da te Jedinstvo očekuje na tvom stadionu već u subotu", ističe fudbaler Rome.

Matić je ponovio da pruža podršku Nemanji Vidiću da bude predsednik FSS.

"Što se tiče Nemanje Vidića, ja sam njega podržao juče, podržavam ga danas i podržaću ga i sutra jer mislim na razvoj srpskog fudbala za narednih 20 godina. Toliko od mene za sad", zaključio je Matić.

Vanredna Izborna skupština FSS na kojoj će biti izabran novi predsednik Saveza biće održana 14. marta. FS Kosova i Metohije, FS Regiona Zapadne Srbije, FS Regiona istočne Srbija i FS Vojvodine kandidovali su Džajića za predsednika FSS. Vidić je najavio da ostaje u trci za prvog čoveka FSS.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike