Marko Savić nije više trener Voždovca

Sportski direktor Voždovca Bojan Leontijević rekao je da je ugovor raskinut na inicijativu trenera Marka Savića.

„Savić je svoj postupak obrazložio ličnim razlozima, koje prihvatamo, nadasve poštujemo, ali najviše od svega mu se zahvaljujemo na svemu što je uradio za klub u prethodnih godinu i po dana, a toga je zaista bilo mnogo. Odluka je iznenađujuća, u nezgodnom trenutku, deset dana pred nastavak prvenstva, ali smatramo da smo izgradili sistem koji će nastaviti da funkcioniše bez obzira na kadrovska rešenja“, rekao je Leontijević.

Prolećni deo sezone u Superligi Srbije počinje 10. februara, a Voždovac će u 20. kolu gostovati Crvenoj zvezdi.

„U najkraćem roku ćemo povući adekvatne poteze i nepokolebljivo stremiti ka ostvarenju već postavljenih ciljeva. Saviću želimo sve najbolje u profesionalnom i privatnom životu, vrata našeg kluba mu ostaju širom otvorena. Pored Marka, ostavku je podneo i njegov prvi saradnik Nikola Puača, kome se takođe zahvaljujemo na svemu što je uradio za naš klub u prethodnom periodu“, istakao je sportski direktor Voždovca.

Savić (39) je bio trener Voždovca od avgusta 2022. godine. Klub iz Beograda je prvi deo sezone u Superligi Srbije završio na šestom mestu na tabeli sa 28 bodova.

(RTS)


Ostavite komentar