Lukaku nezadovoljan u Čelsiju, Tuhel traži rešenje

U Čelsi je stigao kao kapitalno pojačanje, ali Romelu Lukaku u prvom delu sezone nije bio na svom uobičajenom nivou.

Istina, belgisjki napadač imao je problema sa povredom, zatim se zarazio koronavirusom, ali bez obzira na sve – sedam postignutih golova u 18 nastupa zaista je premalo od jednog od najboljih napadača sveta.

"Fizički se osećam dobro, ali nisam zadovoljan situacijom. Trener je odlučio da igra drugačiju formaciju i ja na to moram da pristanem. Profesionalac sam i neću odustati", rekao je Lukaku.

Lukaku je prošle sezone postigao 24 pogodaka u šampionatu Italije i pomogao Interu da dođe do prvog Skudeta posle 11 godina.

Na leto je Belgijanac odlućio da prihvati ponudu šampiona Evrope, koji je za transfer izdvojio rekordnu sumu od 116 miliona evra. Ipak, Lukaku kaže da se kaje zbog načina na koji je napustio nero-azure.

"Nije trebalo da se desi na takav način – kako sam napustio klub i kako sam komunicirao sa navijačima. Uvek sam govorio da bolim Inter i igraću ponovo za njih. Zaljubio sam se u Italiju. Želim da se izvinim navijačima, trebalo je prvo da razgovaram sa vama. Naročito posle svega što ste uradili za mene, moju porodicu, moju majku, mog sina", rekao je Lukaku.

(Radio-televizija Srbije)

Пошаљи коментар
Најновије из рубрике