Lazetić: Za nas je Mladost uvek težak protivnik, spremni smo za meč u Lučanima

Tim TSC-a je trenutno treći na tabeli plej-ofa Superlige Srbije sa 72 boda, dok je Mladost sedma sa 43.

„Za nas je Mladost uvek težak protivnik. Mladost nema šansu za plasman, mogu opušteno da igraju, a nama uslovi na njihovom stadionu ne odgovaraju i teško uspevamo da sprovedemo isplanirano. Naravno, to deo igre, naša liga je takva i tome moramo da se prilagodimo“, rekao je Lazetić, preneo je klub iz Bačke Topole.

„Spremni smo i u dobrom momentu, na našoj internoj tabeli koja nam je veoma važna, smo se dodatno popravili i možda nam uspe da u ove preostale dve utakmice prevaziđemo očekivanja. Bićemo maksimalno fokusirani i pokušaćemo da dobrom igrom dođemo do rezultata“, dodao je trener TSC-a.

Lazetić je istakao da njegov tim ne zanimaju kalkulacije.

„Samo ovde se kalkuliše da li je bolje biti slabije plasiran, a to je glupost. Svi se borimo za pobedu i za zadovoljstvo tokom tih 90 minuta igre. U plej-ofu smo uspeli da nadigramo sve osim neprikosnovene Zvezde, što je za nas velika stvar. Imali smo dobre utakmice koje nam vraćaju veru u fudbal, za koje smo se spremali i davali sve od sebe. Pred početak ovog dela takmičenja smo želeli da bude upravo ovako“, istakao je Lazetić.

(RTS)