Lazetić: Neće biti lako, ali ovaj meč gledam kao izazov

Crvena zvezda će dočekati ekipu TSC na stadionu “Rajko Mitić” u sredu, 1. novembra od 19 časova u okviru zaostale utakmice osmog kola Superlige Srbije.

„Neće biti lako, ali privilegija je igrati na najvećem stadionu na kome Zvezda nije izgubila već 5-6 godina i na koji se ide jednom godišnje. Ovaj meč posmatram kao priliku i izazov. Pripremajući se za njega videli smo da Zvezda izlazi iz krize i napreduje, iako ne pobeđuje onako ubedljivo kako smo od njih navikli“, istakao je Lazetić.

On je konstatovao da će Zvezda sigurno biti svežija od TSC-a, kome je ovo treća utakmica u šest dana, dok je protivniku imao neki dan više za odmor, što pravi razliku.

„Nismo presrećni zbog momenta u kome se utakmica igra i rado bi je pomerili, ali prilagođavamo se. Praktično smo imali jedan dan za pripremu meča koji se u idealnim uslovima sprema deset dana. Tako je kako je i pokušaćemo da sa što manje detalja opteretimo igrače i da im damo samo osnovne informacije i da budemo što više svoji“, izjavio je Lazetić.

Napadač TSC-a Saša Jovanović se složio da je kvalitet protivnika neosporan i da neće biti lako.

„Očekujem težak meč, igramo protiv Zvezde na Marakani i neće biti lako. Pokušali smo da se spremimo i oporavimo što brže i bolje i nadamo se rezultatu povoljnom po nas. Protiv Zvezde smo odigrali težak meč 1:1, na kome sam ja uz asistenciju Ratkova postigao gol i pamtim bukvalno svaki detalj sa te utakmice i voleo bih da se taj scenario ponovi bez obzira ko bi postigao pogodak, samo da ostvarimo dobar rezultat“, zaključio je Jovanović.

(RTS)


Ostavite komentar