Lazetić: Imamo velika očekivanja protiv Vest Hema, sigurno da nada postoji

Fudbaleri TSC-a će u četvrtak od 18.45 časova u Bačkoj Topoli dočekati Vest Hem.

Lazetić je naglasio da njegova ekipa uvek ima velika očekivanja, bez obzira ko je protivnik i dodao da su se za predstojeći duel pripremali studiozno, kao i za svaki drugi.

„Sigurno da nada postoji i dokle god ima šansi trudićemo se da osvojimo što bolji plasman i završimo kao treći. Videćemo koliko će to biti ostvarivo. Cilj nam je da se tome približimo već sutra i da poslednja utakmica u Grčkoj odlučuje o našem prezimljavanju u Evropi“, rekao je Lazetić na konferenciji za medije, preneo je klub iz Bačke Topole.

Lazetić je dodao da ekipa ima iskustvo iz prethodne utakmice protiv ovog rivala u kojoj je Vest Hem pobedio 3:1.

„Na prvoj utakmici smo dobar dugo bili jako dobri, vodili smo dvadesetak minuta i nismo svesno bili defanzivni, nametnuli su nam se, iako nam je cilj bio suprotan i probaćemo što duže da im pariramo. Ideja nam je da izađemo visoko i da sa loptom kontrolišemo igru. Imamo plan, ali znamo da ćemo morati budemo perfektni, da dobro branimo prekide i tako ostvarimo bolje šanse za rezultat. Sa samopouzdanjem iz utakmice protiv Partizana i zbog onoga što vidim na treninzima, verujem da će igrači biti još bolji sa loptom, da ćemo biti još opasniji u njenom posedu, pogotovu na svom terenu“, dodao je Lazetić.

Trener TSC-a je istakao da mu je veoma važno da ostanu dosledni svom stilu igre.

„Rekao bih da smo u odnosu na Bragu u svim sledećim utakmicama napravili napredak, čak i protiv Frajburga kada smo lako i naivno gubili lopte i primali golove. To nam je bila sedma utakmica u tri nedelje i bez obzira na rotacije i tu leži jedan od razloga. Generalno, klubovi sa kojima igramo i način na koji smo se predstavili, ostavljaju prostor za zadovoljstvo. Evropske utakmice su nam pomogle da protiv Partizana i Zvezde budemo dobri. Još se privikavamo na intenzitet i način igre kakav je u evropskim klubovima. Za sada nam dajem prelaznu ocenu i verujem da će posle preostale dve utakmice biti i bolja“, dodao Lazetić.

U drugom meču petog kola grupe A Lige Evrope, Frajburg će dočekati Olimpijakos.

Prvo mesto na tabeli grupe A Lige Evrope drži Vest Hem sa devet bodova, koliko ima i drugoplasirani Frajburg. Olimpijakos je treći sa četiri, dok je TSC poslednji sa samo jednim bodom.

(RTS)


Ostavite komentar