Lazetić: Gledaćemo sebe i boriti se za drugo mesto, na našoj tabeli dobro stojimo

TSC u nedelju od 14.30 dočekuje Čukarički u meču 5. kola plej-ofa Superlige Srbije i ima svega dva boda manje od Partizana koji je osvojio samo bod u prethodnih pet kola.

„Niko nije očekivao da ćemo doći na dva boda od Partizana. Imali su prednost od 10 i sad su u nekoj ludoj seriji kad izgleda da ne mogu da pobede nikog. Mi ćemo gledati sebe i borićemo se za drugo mesto. U našoj svlačionici postoji jedna interna tabela koja nam je važnija od zvanične i na njoj redosled nije isti. Na našoj tabeli dobro stojimo i imamo plan da ispunimo svoje ciljeve. Probaćemo da do kraja igramo utakmice u kojima se mi pitamo, da igramo pozitivan i dinamičan fudbal u kojem znamo šta hoćemo sa loptom“, rekao je Lazetić na konferenciji za medije.

Šef stručnog štaba kluba iz Bačke Topole naglasio je da je ovo kraj sezone kad svaka utakmica mnogo znači i kad nikome nije potrebna dodatna motivacija jer svi znaju za šta da se bore.

„Plej-of me raduje zbog kvalitetnih duela, sjajnih protivnika i mnogo golova. Uvek potenciram da je za nas Čukarički pravi rival i ideal jer su uvek u vrhu. Tri godine zaredom su bili treći i velika nam je satisfakcija što smo im u poslednje dve sezone uzeli primat. Ipak, ne zaboravljamo da je ovo utakmica dve ravnopravne ekipe, da su oni samo zbog nekih kikseva zaostali za nama. Vidi se da imaju potencijal za više, čak i za Evropu. Mi se spremamo kao i uvek, izvešćemo najsvežiji i najbolji mogući tim za koji procenimo da može da dođe do rezultata“, zaključio je Žarko Lazetić.

(RTS)