Lazar Samardžić: Još nisam odlučio za koju ću reprezentaciju igrati

Samardžić je u objavi na Instagramu poručio da je u ovom trenutku potpunosti posvećen igranju za klub, dodajući da je sve ostalo u drugom planu.

 

"Čuo sam i pročitao mnogo vesti i pratim diskusije o mojoj budućoj reprezentaciji. Moja porodica i ja se osećamo veoma počastvovani i ponosni. Još sam mlad igrač, ali sa jasnim ciljevima, Čvrto stojim na zemlji, vredan sam, fokusiran i odlučan", dodaje Samardžić.

"Veoma sam zadovoljan početkom sezone. Kao tim postigli smo odlične rezultate i dobro smo pozicionirani na tabeli. Udineze je ostvario važnu pobedu protiv Intera, a ja sam dao svoj doprinos", napisao je Samardžić.

Naglasio je da mu je želja da bude redovan u prvoj postavi zasad trećeplasiranog tima Serije A.

"Zato je moj apsolutni fokus u ovom trenutku na mojim timovima čiji sam član. Želim da se razvijem u apsolutnog i redovnog igrača startne postave. Sve ostalo trenutno nije prioritet", ističe Samardžić.

"Ako nadogradim svoje sposobnosti i ostvarim ciljeve koje sam sebi postavio, onda zaslužujem da budem nominovan za dalje zadatke. Tek onda želim i moram da donesem odluku za koju ću biti spreman", zaključio je Samardžić u svojoj objavi.

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi rekao je ponedeljak na konferenciji za novinare da očekuje da Samardžić bude na njegovom spisku marta sledeće godine.

"Gledao sam i Lazara Samardžića iz Udinezea, razgovarao sam s njim, mislim da nema dilemu između Srbije i Nemačke i dogovor je da od marta sledeće godine bude na spisku i igra za Srbiju", naveo je Stojković.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike