Krstičić: Spartaks nema šta da traži na „Marakani“

"Ne verujem da će se Spartaks prikazati u drugačijem svetlu, njihova igra je orijentisana na defanzivu. Svi stoje pozadi i čekaju kontru. Na našem stadionu i pred našim navijačima sa takvom igrom nemaju šta da traže, idemo na pobedu, naveo je Krstičić za klupski sajt.

"Trebalo je već da zabeležimo trijumf u prvom meču, nažalost nije se to desilo, ali sada ćemo na ‘Marakani’ popraviti utisak. Verujem da ćemo se dobro pokazati", dodao je Krstičić.

Vezista crveno-belih podsetio je da je vreme u Rigi (0:0) bilo teško, ali da ne želi da se previše osvrće, već da je sav fokus na revanšu.

"Sada smo upoznali protivnika, znamo šta možemo da očekujemo i siguran sam da će nam biti mnogo lakše u revanšu. Šteta je što imamo nekoliko povređenih igrača, ali nadam se da će se oporaviti do utakmice. Sigurno će ekipi značiti nekoliko dodatnih dana da se uigramo, to je posebno važno za pojačanja".

Krstičić je pozvao navijače da dođu u što većem broju i pruže podršku igračima.

"Već smo pokazali protekle sezone da na našem stadionu možemo sve uz podršku navijača. Očekujem odličnu atmosferu, podršku sa tribina kakva je uvek na našim
utakmicama, a siguran sam da će sve to doneti novu pobedu", zaključio je Krstičić.

Utakmica između Crvene zvezde i Spartaksa igra se u utorak u 20.30 na stadionu "Rajko Mitić".

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike