Kerkez: Zvezda je favorit, ali imamo šansu koja se pruža možda jednom u životu

Dušan Kerkez je posebno istakao da će sutrašnji meč svakak biti svojevrsni spektakl.

“Očekuje nas praznik fudbala, Zvezda je svakako favorit zbog svega što je uradila ove godine, osvojila titulu, ali to ne umanjuje naš uspeh i verujem da imamo šanse da osvojimo trofej.”, rekao je Kerkez.

Zvezda i Čukarički igraće za trofej u četvrtak od 21 sat na stadionu Rajko Mitić.

„Sve utakmice smo do sada igrali u gostima, svs pobedili, bez primljenog gola. Sad nas čeka finale, jedna utakmica, autsajderi smo, ali sigurno ćemo biti bolji nego na prethodnim utakmicama. Daćeno sve od sebe, ovakve prikike se pružaju možda jednom u životu i da probamo da oavojimo trofej“, istakao je Kerkez na konferenciji za medije.

On je citirao trenera košarkaša Partizana Željka Obradovića, koji je nedavno rekao da je „umor samo u glavi“.

„Sezona iza nas je odlična, ostvarili smo ciljeve, ali siguran sam da na jednoj ovakvoj utakmici možemo da damo još više“, naveo je Kerkez i dodao da bi više voleo da se igra na neutralnom terenu, da veruje da će uskoro na Nacionalnom stadionu biti tako, ali da je svakako lepše da se igra pred 20.000 ili 30.000 gledalaca.

Kapiten Čukaričkog Marko Docić rekao je da ekipu očekuje najteža i najlepša utakmica do sada.

„Svi jedva čekamo da izađemo na teren, da uživamo, neće nam biti lako, protivnik je najteži mogući, koji posebno dobro igra sve na terenu, ali verujem da možemo da se suprostavimo“, istakao je Docić i pozvao navijače da u što većem broju dođu na utakmicu.

Čukarički, koji je pre osam godina osvojio trofej pobedom u finalu protiv Partizana, takođe na stadionu Rajko Mitić, igraće bez trojice pozajmljenih igrača Zvezde (Zoran Popović, Radovan Pankov, Vladimir Lučić), suspendovanog Sambu Sisoka i povređenih Stefana Kovača i Ibrahima Ndajea.

(RTS)


Ostavite komentar