Jirgen Klop se izvinio ser Aleksu Fergusonu

Ferguson je Nemcu poslao čestitku kada je u junu završeno 30-godišnje čekanje "Redsa" na naslov prvaka posle poraza Sitija od Čelsija.

Kad su proslavljali titulu u timskom hotelu Klop se vratio u svoju sobu nekoliko sati pre zore i poslao odgovor Ferguonu. Nije se nadao da će Škot imati telefon kraj sebe i da će ga na taj način probuditi.

"Problem je bio u tome što sam se te noći vratio kasno u svoju sobu i nisam mogao odmah da zaspim, pa sam prošao kroz poruke koje sam dobio, a jedna od njih je bila od Aleksa Fergusona", rekao je Klop.

"Odgovorio na vrlo pristojan način. Mislim da je bilo oko 3.30 ujutru, do četiri, i nisam očekivao da će mu telefon biti pored kreveta. Nisam hteo da ga probudim. Ako se to dogodilo, onda mi je žao Aleks!"

"Ali od tada nismo u kontaktu. Poštujem ga. On je i dalje bivši menadžer Mančester junajteda i mislim da ne želi previše da razgovara sa mnom o uspehu Liverpula."

Liverpul će odbranu titule početi kod kuće protiv novopridošlog Lidsa, koji se vratio u Premier ligu nakon 16-godišnjeg odsustva.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar