Igrači Srbije šetali po Beču, a da li će većeras plašiti gospodu

Nakon treninga koji su reprezentativci Srbije imali u ponedeljak, a koji je održan uz veliki pljusak, na dan meča su pre zajedničkog ručka otišli u šetnju, što je rutina koju je uspostavio selektor Dragan Stojković Piksi.

U ponedeljak oko 18.00 časova se ekipi pridružio i Nikola Milenković. Svi igrači koji se nalaze u Beču su spremni i raspoloženi uoči duela sa Austrijom koja se nalazi u odličnoj formi i na prethodnih 14 utakmica je izgubila samo jednom.

Milenković se zbog nešto kasnijeg dolaska neće naći u prvoj postavi, dok bi svoje mesto u prvih 11 trebalo da nađe Miloš Veljković.

Selektor Stojković je na konferenciji za medije izjavio da još uvek ne želi da otkrije u kojoj će formaciji igrati.

„Što se sistema tiče, videćemo. Ne mogu da govorim o takvim detaljima još uvek. Razgovaram sa igračima u potrazi za najboljim rešenjem i mislim da za šta god se odlučim da će biti opravdano. Bitno mi je da igrači razumeju moje zamisli i da budu fizički spremni“, izjavio je Stojković.

Napadač Austrije Marko Arnautović je na tečnom srpskom izjavio da Srbija može daleko da dogura na Evru.

„Mislim da Srbija može da napravi dobar rezultat. Poznajem sve igrače i zna se koliko su to dobri igrači. Utakmica će biti veoma emotivna za mene, naročito pošto će mi i porodica biti na stadionu. Međutim, utakmica je utakmica, ja igram za Austriju i daću sve od sebe“, rekao je Arnautović.

Očekuje se da stadion bude pun, a Srbija bi trebalo da ima podršku oko 15.000 navijača.

Direktan prenos meča koji počinje u 20.45 možete pratiti na Prvom programu RTS-a.

(RTS)