I za Mažića završen Mundijal

Svetska fudbalska federacija imenovala je arbitra koji će suditi finalni meč svetskog šampionata između Francuske i Hrvatske.

Na travu stadiona ‘’Lužnjiki’’ istrčaće 43 – godišnji profesor fizičkog vaspitanja Argentinac Nestor Pitana, a pomagaće mu sunarodnici Hernan Maidana i Huan Belati. Za četvrtog sudiju određen je Bjorn Kuipers iz Holandije.

Očekivano, Milorad Mažić i članovi njegovog tima Milovan Ristić i Dalibor Đurđević nisu dobili poverenje zbog činjenice da dolaze iz susedne zemlje Hrvatskoj i sa istog govornog područja.

Srpski arbitri će, tako, posle tri, po svim ocenama, kvalitetno odrađena duela, dva meča grupne faze, i četvrtfinalnog brazilsko – belgijskog okršaja, završiti nastup na Mundijalu, pošto je FIFA odlučila da i meč za treće mesto sudi neevropljanin.

Susret za treće mesto između Belgije i Engleske (subota od 16 časova) vodiće Iranac Alireza Fagani sa pomoćnicima Rezom Sokandanom i Mohamedom Mansurijem, a četvrti sudija biće Senegalac Malang Dijediju.

Kategorije: 

Reprezentacija Fudbal Medjunarodni var switchTo5x = false;stLight.options({„publisher“:“dr-dd626b19-45ff-44b5-6882-920c315451a5″});

(SOS kanal)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike