Goh: Razgovarao sam sa Hvangom, jedva čekam Večiti derbi

Goh je za klupski sajt rekao da je u klubu naišao na topao prijem.

„Kad sam upoznao saigrače, stručni štab i prvi put se susreo sa trenerom, svi su bili veoma ljubazni prema meni.“, rekao je Goh i dodao da je bio upoznat sa činjenicom da je Partizan želeo da ga angažuje još prošlog leta, ali je istakao da još nije bio spreman za taj korak. 

„Postojali su i određeni problemi, ali sad, kad je prošla zima, spreman sam i počastvovan što sam ovde“.

Potvrdio je Goh da poznaje sunarodnika Hvanga iz redova Crvene zvezde.

„Poznajemo se iz reprezentacije. Razgovarali smo, naravno. Jasno mi je rivalstvo između Partizana i Crvene zvezde i jedva čekam da učestvujem u tom duelu“.

Goh je dodao da navijači Partizana mogu da očekuju od njega mnogo toga u ofanzivnim akcijama, kao i agresivnu igru.

„Pozicija na kojoj se najbolje snalazim je lažna devetka ili krilo, ali imam dovoljno iskustva da imam samopouzdanja da igram na bilo kojoj poziciji na koju me trener postavi“.

Rekao je da mu je u prvih šest meseci u klubu najvažnije da Partizan bude šampion i da igrama daje doprinos dobrim rezultatima ekipe. Na kraju je imao poruku za sve navijače crno-belih.

„Kad se pročulo da ću u Partizan, mnogo navijača mi je poslalo lepe poruke. Osetio sam njihovu ljubav i želim da se pokažem na terenu u najboljem svetlu za njih. Spreman sam da postanem deo Partizanove porodice“, zaključio je Goh.

(RTS)


Ostavite komentar