Fudbaleri Zvezde startovali sa medicinskim pregledima za prolećni deo sezone

Informaciju da je prva grupa pregledanih igrača u odličnom zdravstvenom stanju crveno-beli su obravili na zvaničnom sajtu kluba i društvenim mrežama.

„Nakon zimske pauze, prva grupa naših prvotimaca je prošla specijalističke medicinske preglede. ‘Crveno-beli’ fudbaleri su dolazili u grupama i redom obilazili doktorske ordinacije, te sa velikom koncentracijom pristupili svakom testiranju, počev od medicinskih, pa do motoričkih. Igrači su pokazali maksimalnu spremnost na samom početku drugog dela sezone, a prema rečima nadležnih lekara svi fudbaleri se nalaze u dobrom fizičkom stanju“, navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

„Odlična atmosfera nije izostala tokom pregleda, a tome su svedočili brojni osmesi na licima naših prvotimaca, koji su se ponovo okupili nakon praznika. Već sutra u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, preostali deo ekipe će se podvrgnuti testiranjima, dok je zvanično okupljanje zakazano za 10. januar“, dodaje se u saopštenju „crveno-belih“.

Crvena zvezda je prvi deo sezone u Superligi Srbije završila na drugom mestu na tabeli sa 46 bodova. Prolećni deo sezone počeće 10. februara, a Crvena zvezda će u 20. kolu na svom terenu igrati sa ekipom Voždovca.

(RTS)


Ostavite komentar