FSS usvojio strategiju „Možemo bolje“

U saopštenju se navodi da je sednicu otvorio predsednik FSS Dragan Džajić. Na sednici je bilo prisutno 63 delegata od 81 koliko ih broji Skupština FSS.

Članovima Skupštine FSS se pred početak sednice obratio predstavnik Evropske fudbalske unije (UEFA) Luka Nikola, koji je preneo pozdrave predsednika UEFA Aleksandera Čeferina i generalnog sekretara Teodora Teodoridisa. Delegati su usvojili Dnevni red sednice, a zatim je usvojen i zapisnik sa sednice Skupštine FSS od osmog jula 2023. godine.

Takođe, delegatima je predstavljen i Izveštaj o radu.

„Posle detaljnog opisa i obrazloženja svega ostvarenog od strane generalnog sekretara FSS Jovana Šurbatovića delegati su usvojili Izveštaj o radu. Delegati su na kraju bili detaljno upoznati i sa Finansijskim izveštajem FSS u prethodnom periodu, koji su potom i usvojili“, saopšteno je iz FSS.

Sednici Skupštine FSS prisustvovali su i Nemanja Vidić i Mirko Poledica, koji je predložio da se proširi dnevni red, odnosno da se raspravlja o aktuelnoj situaciji u srpskom fudbalu, regularnosti, ali taj predlog nije usvojen od strane delegata.

(RTS)