FK Novi Pazar: Istupamo iz lige u kojoj se sve zna unapred

"Ne želimo više da učestvujemo u potpuno neregularnom takmičenju, u kojem se unapred znaju pobednici i u kojem sudije, po direktivama određenih ljudi i klubova, odlučuju ishode mečeva", navodi se u saopštenju kluba.

Kako se ističe,  utakmica u Dobanovcima protiv Budućnosti 1:1, je kap koja je prelila čašu.

"Malo je reći da je suđenje na meču u Dobanovcima bilo katastrofalno. Domaćin je bio bolji od naše ekipe, ali smo sigurni da ne bi došli do bodova da nije bilo pomoći sudija, za koje smo dobili informacije od naših prijatelja da dolaze po zadatku i da je utakmica unapred završena", navodi se u saopštenju.

Pazarci pored toga negoduju što sudija Maksimović nije prekidao meč dok se skandiralo Ratku Mladiću, uz konstataciju da je to verovatno zato što na to niko ne reaguje ni kada mu se skandira na ostalim stadionima.

Novopazarci poručuju da je sve ovo dovoljan razlog da klub istupi iz daljeg takmičenja, kako ne bi uzalud trošio novac grada jer je očigledno da je ulagati novac u srpski fudbal potpuni promašaj i siguran gubitak.

Na kraju, Upravni odbor ističe nadu da će Skupština kluba, na sledećem zasedanju 8. decembra, podržati ovu odluku i da će klub napustiti takmičenje.

Novi Pazar se posle 15 odigranih kola nalazi na osmom mestu sa 20 osvojenih bodova.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike