FK Čukarički: Brutalno smo pokradeni, zaslugom sudija smo poraženi

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu Čukarički 2:1, a klub iz Humske je do trijumfa stigao golom Mihajla Ilića u 96. minutu.

„Izgarali su naši momci do poslednjeg atoma snage, ali nisu mogli protiv onoga što je viđeno na stadionu Partizana. Partizanu pomoć sa strane nije potrebna. A tu pomoć je i te kako imao, posebno posle izjednačenja Čukaričkog u 83. minutu. Bilo je sijaset manjih, ali i priličan broj krupnijih sudijskih grešaka tokom utakmice, za koje teško da možemo da kažemo da nisu bile tendeciozne. To se odnosi na situaciju kad je štoper Partizana Mihajlo Ilić udario bez lopte Bojicu Nikčevića, a prethodno je već imao žuti karton“, navode u Čukaričkom.

FK Čukarički tvrdi da je glavni sudija meča Danilo Nikolić oprostio crvene kartone Mihajlu Iliću i Aleksandru Šćekiću.

„Nikolić rešio je da tada oprosti Iliću, iako je Ilić pritom i psovao našeg igrača, a sve to prošlo je iz samo njemu znanih razloga nekažnjeno. Da stvar bude gora, žuti karton je pokazao Nikčeviću. Prethodno, u 70. minutu utakmice sudija Nikolić je oprostio i direktan crveni karton Aleksandru Šćekiću posle starta na Adetunđijem, kojeg je prvotimac Partizana brutalno nagazio. U tom trenutku nije se uključila ni VAR soba, a glavni arbitar smatrao je da je dovoljna kazna za igrača Partizana žuti karton“, dodaju iz Čukaričkog.

Klub sa Banovog brda navodi da je pokazana nadoknada vremena od pet minuta.

„Sudija najpre nije svirao očigledan prekršaj na Cvetkoviću, dodelio je loptu Partizanu, koji je postigao pogodak iako je nadoknada pre čitav minut istekla. Upravo u toj ‘nadoknadi nadoknade’ gol je postigao igrač koji nije ni trebalo da bude na terenu, da je sudija postupio po pravilima i da je ranije isključio Ilića“, zaključuje se u saopštenju Čukaričkog.

(RTS)


Ostavite komentar