Eraković: Trudim se da pomognem mlađim saigračima

"Dosta su bitne sve vežbe koje radimo. Prvih nedelju dana radimo na kondiciji, kako bi se fizički spremili što bolje. Posle toga će doći i ono malo lepše – rad sa loptom, iako smo i do sada pokrivali to koliko je bilo moguće."

"Naravno, tu je i svakodnevni rad na taktici. Postavljamo šablone koje imamo, i uklapamo kako bi to trebalo da izgleda na terenu", rekao je Eraković za klupski sajt.

Defanzivac Zvezda osvrnuo se i na mladog saigrača Andreja Đurića, štopera rođenog 2003. godine, koji se po prvi put našao na pripremama sa prvim timom crveno-belih.

"Sigrno da mogu da mu pomognem. Trudim se da mu dajem korisne savete kako bi mu ove prve pripreme protekle što bolje. Šta god mu zatreba tu sam za njega i podržavaću ga u svemu, kao i sve mlađe saigrače", rekao je Eraković.

"Nemamo previše vremena za odmor, pa se trudim da ga provedem što bolje. U slobodno vreme volim da ležim i gledam serije, a nakon toga spavam. Odmor je dosta bitna stavka na pripremama, kako bi na narednim treninzima bili što više koncentrisani i fokusirani na ono što stručni štab traži od nas", zaključio je Eraković. 

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike