Džajić: Danas je veliki dan za fudbal, dobićemo jedno velelepno zdanje

Džajić je uz selektora Dragana Stojkovića prisustvovao početku radova.

„Na nama koji radimo u fudbalu i koji volimo fudbal preostaje da se izborimo, da se na tom stadionu postižu dobri rezultati, da naša reprezentacija igra dobro, kvalifikuje se na najveća svetska takmičenja i da ovaj stadion koji se gradi bude uvek pun i da da punu podršku reprezentaciji Srbije“, rekao je Džajić.

Potom se zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

„Veliku zahvalnost za ovo ima Republika Srbija na čelu sa njenim predsednikom koji je i ovoga puta dokazao da ono što obeća da ispunjava. Sećam se jedne situacije od pre nekoliko godina kada je predsednik Srbije posetio našu reprezentaciju i jednom od igrača obećao Nacionalni stadion, što se na kraju i desilo“, istakao je predsednik FSS.

Na kraju je rekao da očekuje dobre rezultate od reprezentacije u budućnosti.

„Evo ovo je trenutak da danas počnemo ove radove, da udarimo kamen temeljac i da od srpskih fudbalera u budućnosti očekujemo mnogo bolje rezultate. Srpski ljubitelji fudbala očekuju da se nešto lepo dešava, da se postižu pobede a ako to bude i ovaj stadion će uvek biti pun“, zaključio je Džajić.

Očekuje se da Nacionalni stadion bude završen do kraja 2026. godine, a imaće oko 52.000 sedišta i biće izgrađen po svim UEFA standardima i graditi po arhitektonskom rešenju Marka Fenvika. 

(RTS)