Duljajeva burna reakcija: Igračima nisu plaćene kirije, ne mogu da prehrane porodicu, ne mogu da im pričam bajke

Duljaj je upitan za rezultat i timsko izdanje u Subotici, ali nije mogao da se suzdrži od komentara na stanje u klubu.

„Kolega je pripremio odličnu ekipu da u tom nekom niskom bloku, nismo imali prostora, da nađemo prostor, ali opet na kraju krajeva postoji dosta problema i meni mnogo toga što šta leži na srcu. Ja moram da kažem PFK Partizan, nije „pomozite fudbalskom klubu“, krenuo je Duljaj, pa nastavio jednako emotivno.

„Ovi momci igraju, nek se ljuti ko god hoće, nek me ne znam, nek rade sa mnom šta god žele, ja ne mogu. Ovi momci treniraju, ja treba da razmišljam da li će nekoga da izbace iz stana, da li će neko da primi platu, ja treba od njih da tražim šta da im pričam. Zelena trava, plavo nebo, cveta, cveće proleće, ovi momci su junaci. Neka dođe ko god hoće, ruka koja daje je uvek iznad ruke koja prima, neka neko dođe, ko god hoće, neka promeni trenera ali dajte ovim momcima neka imaju uslove da prehrane sebe, svoju familiju, svoju porodicu, svoje rođake, svoje prijatelje jer dosta ljudi žive toga“, kaže trener Partizana.

Naglasio je i značaj navijača koji redovno dolaze i podržavaju svoj tim.

„Meni je to na srcu, ja sam morao to da kažem zbog igrača, da im gledam oči, da im pričam bajke, ja to ne mogu. Neka bude sa mnom šta god da bude, 3:0 i ovi navijači koji dolaze, hvala im puno dolaze o svom trošku, posle posla odvajaju svoj džeparac da bi bodrili naš Partizan“, naveo je Duljaj.

„Ako ima neku, neku ideju neka kaže, ja ne mogu više pred igračima da razmišljam da li je neko dobio kiriju, da li će nekoga da izbace iz stana, da li je neko dobio platu, da li neko ima da da detetu mleko, ali to je tako“, zaključio je Duljaj posle meča.

Partizan je lider Superlige Srbije sa 28 bodova, od čega devet pobeda u nizu.

(RTS)


Ostavite komentar