Duljaj: Sve pada u vodu, ako ne pdradimo šta se od nas traži

Fudbaleri Partizana u nedelju od 19.30 časova dočekuju ekipu Radničkog iz Kragujevca u petom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

„U ovom trenutku razmišljam samo o sutrašnjoj utakmici, istina je da mnogo toga zavisi od drugih ekipa, ali sve to pada u vodu ako mi ne odradimo ono što se traži od nas. Prva utakmica je protiv Radničkog koji je nezgodan protivnik, već su nam uzeli bodove. Najvažnije je kako ćemo mi da izgledamo na terenu. Opet imamo probleme sa nekim igračima, kao što je Belić koji neće moći da konkuriše za tim“, istakao je Duljaj.

Osvrnuo se potom na kvalitete protivnika.

„Radnički ima dobar tim. Bez obzira što su u prošlom kolu izgubili od TSC-a i što igraju promenljivo. Imaju jak srednji red. Nemaju šta da izgube i žele da se predstave u najboljem svetlu“, izjavio je Duljaj. Dodaje da je atmosfera na treninzima sve bolja nakon niza dobrih rezultata. „Atmosfera se na treninzima popravila, svakako nismo imali probleme sa zadacima i njihovim sprovođenjem. Sve lakše igrači shvataju šta želim od njih. Što se tiče navijača naravno da su nam nedostajali. Pozivam ih da dođu sutra u što većem broju, bitno nam je da su sa nama na stadionu“, zaključio je Duljaj.

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike