Duljaj: Publika je uživala, mislim da smo bili bliži pobedi

Vojvodina i Partizan odigrali su u Novom Sadu bez pobednika, 2:2.

„Mislim da je publika mogla da uživa u jednoj lepoj predstavi, četiri prelepa gola, otvorena utakmica, dosta šansi sa jedne i sa druge strane. Nadam se da mi kolega neće zameriti, mislim da smo bili bliži pobedi, iako su i oni pri rezultatu 2:2 imali izuzetne šanse da postignu gol.”

”Čestitam kolegi, i čestitam igračima Vovjvodine. Nije im bilo lako, jer su pre nekoliko dana imali tešku utakmicu, manje vremena za odmor, tako da ovom prilikom čestitam i svojim igračima i igračima Vojvodine, naravno i kolegi. Svaka čast“, rekao je Duljaj posle meča.

Trener Vojvodine Radoslav Batak izjavio je da je zadovoljan igrom svog tima.

„Lepa utakmica, atraktivna, napadački dinamična. Dali golove na vreme, imali smo stopostotnu šansu na kraju meča. Možda je 2:2 najrealniji ishod, mada smo mi mogli da iskoristimo onu priliku na kraju.”

”Međutim, ne mogu ništa da zamerim igračima, bili smo dobri, bili opasni protiv rivala kakav je Partizan i zadovoljan sam“, izjavio je Batak.

Partizan je trenutno četvrti na tabeli sa 68 bodova, dok je Vojvodina peta sa 62.

Crno-beli će sezonu u SLS završiti na četvrtom mestu na tabeli plej-ofa, pošto Partizan ima lošiji skor u odnosu na TSC i Čukarički. TSC je treći na tabeli sa 71 bodom, koliko ima i četvrtoplasirani Čukarički.

(RTS)