Duljaj: Duel sa Čukaričkim najvažniji do sada u sezoni

Fudbaleri Partizana domaćini su timu Čukaričkog u utakmici 15. kola Super lige Srbije, a njihov trener je istakao da je ovo jedan od važnijih mečeva u sezoni.

”Ovo je, po meni, jedna od najvažnijih utakmica, iz jednog prostog razloga – posle te utakmice sledi pauza. I ono što je veoma važno je da moji igrači moraju da razmišljaju samo o toj utakmici, ne o onome šta će biti posle toga.”, rekao je Duljaj na konferenciji za novinare.

Crno-beli svojevrsni derbi kola dočekuju kao lideri domaćeg šampionata sa 37 bodova, dok je Čukarički trenutno deveti sa 17 bodova i u meč ulaze posle poraza na međunarodnoj sceni od Fjorentine.

“Čukarički je imao tešku utakmicu protiv Fjorentine. Međutim, kao što smo videli u medijima, ima jedan broj igrača koji iz nekog razloga nisu igrali tu utakmicu, tako da očekujem sasvim drugačiji tim u odnosu na evropsku utakmicu. To je tim koji predstavlja srpski fudbal u Evropi, tako da imaju maksimalno poštovanje što se tiče mene i mojih igrača.To što su imali neke negativne rezultate, to samo dodatno može da nas natera da budemo još oprezniji.”, rekao je Duljaj.

Trener crno-belih je rekao i da pred sutrašnju utakmicu ima problem sa sastavom tima a posebno izborom golmana.

“Aca Jovanović neće biti na treningu ni danas, ima temperaturu, Stevanović je kažnjen sa jednom utakmicom neigranja, i mladi golman Radulaški koji je bio sa omladincima takođe ima temperaturu i to mi je najveći problem – ko će uopšte da brani.” rekao je trener Partizana.

(RTS)


Ostavite komentar