Donald: Uvek sam uz Zvezdu, znam da će biti spektakularna proslava

Crvena zvezda će 25. maja na meču poslednjeg, 37. kola Superlige Srbije protiv Čukaričkog organizovati proslavu šampionske titule. „Crveno-beli“ su još ranije obezbedili 35. titulu u istoriji kluba.

Donald je igrao za Crvenu zvezdu od 2015. do 2018. godine.

„Proveo sam tri prelepe godine u Zvezdi i mogu slobodno da kažem da je to klub koji će zauvek ostati u mom srcu. Osvojio sam dva puta prvenstvo Srbije i bio deo ekipe koja je započela niz od sedam titula, tako da se uvek posebno radujem Zvezdinim uspesima“, rekao je Donald, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

Donald je prvi stranac kapiten u istoriji Crvene zvezde.

„Sećam se proslave iz te godine kada je i započet niz, bilo je neverovatno. Sećam se da smo se družili sa navijačima i da smo bili oduševljeni atmosferom i proslavom koju su nam priredili. To je bila prva od ovih sedam titula koje je Zvezda osvojila, i baš mi je drago kad vidim da su u klubu još uvek neki ljudi koji su bili tad, kada sam i ja igrao. Tu je Milojević, Rodić…“, izjavio je Donald.

On je izjavio da očekuje spektakl navijača Zvezde na proslavi titule.

„Trudim se da budem u potpunosti upućen kada je Zvezda u pitanju. Nekad se desi da propustim neku utakmicu usled obaveza, ali uglavnom pratim i znam da je titula i ove sezone potpuno zasluženo osvojena. Pokazala je Zvezda na terenu da je najbolji tim u Srbiji i nadam se da će biti osvojena i ‘dupla kruna’. Znam da je uskoro finale Kupa Srbije, tako da bih poželeo Zvezdi sreću, a što se tiče titule, siguran sam da će biti fantastična proslava. Zanima me šta su to najbolji navijači na svetu pripremili, ali kao što rekoh, siguran sam da će biti spektakl“, zaključio je Donald.

(RTS)