Đili razočaran ponašanjem Ronalda

Čelnici Juventusa dozvolili su Ronaldu da napusti ekipu zbog moždanog udara majke. Kako se pandemija koroavirusa potom rasplamsala on je ostao u Medeiri, a Juve je bio primoran da pusti i ostale igrače da budu sa svojim porodicama, poput Gonzala Iguaina, Miralema Pjanića i Daglasa Koste.

U međuvremenu cela ekipa Juventusa bila je u karantini, a Ronaldo u kućnoj izolaciji u Portugaliji. Prvotimac Danijele Rugani bio je pozitivan na testiranju.

"Situacija u Juventusu se zakomplikovala kad je Kristijano Ronaldo otišao. Rekao je da odlazi u Portugal zbog majke, ali sada se čini samo da se slika pored bazena. Kad je za Portugalca napravljen izuzetak, stvari su se raspadale i drugi su hteli da odu. To nije smelo biti ovako, već su svi morali da budu u karantinu", izjavio je Đilji za italijanske medije.

Đilji je mišljenja da će ekipi biti teško da se vrati u formu, jer će nakon povratka u Torino neki igrači biti primorani da još 14 dana provedu u karantinu.

"Sada je jednostavno kritikovati, ali ne znam zašto su igrači željeli da napuste Italiju. Kada se vrate, biće im teže da se vrate u formu jer će morati da provedu dodatnih 14 dana u karantinu", dodao je Đilji.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike