Di Marija potvrdio odlazak iz Juventusa

Di Marija (35) je postao slobodan agent posle isteka ugovora sa torinskim velikanom, u koji je stigao lane iz Pari Sen Žermena, a putem Instagrama se obratio navijačima Stare dame.

„Došao sam do kraja teškog i komplikovanog perioda. Odlazim iz Juventusa siguran u saznanju da sam dao sve od sebe da klub nastavi da osvaja titule, ali to nije bilo moguće. Odlazim sa gorkim ukusom što nisam uspeo, ali sa radošću što sam sa sobom poveo mnogo prijatelja u ovu divnu svlačionicu u kojoj sam bio deo.“

„Hvala svim mojim saigračima na naklonosti koju su mi ukazivali od prvog dana, uvek sam se osećao kao kod kuće. Pozdravljam sve Juventine i zahvaljujem se na njihovoj svakodnevnoj naklonosti“, napisao je između ostalog Argentinac, koji je odigrao 40 utakmica za Juventus u svim takmičenjima, postigao osam golova i upisao sedam asistencija.

Di Marija je u decembru postao svetski šampion sa Argentinom, a svetski mediji ističu da krilni napadač ponude za nastavak karijere ima iz domovine, Saudijske Arabije i Sjedinjenih Američkih Država.

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike